Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Proteínová bageta

Proteínová bageta

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója, A3 - Vejce, A9 - Celer

Postup prípravy:

1
Zmes zavarenej zeleniny ohrejeme na panvici.
2
Na panvicu s olejom vložíme na plátky nakrájané a v sójovej omáčke namočené tofu.
3
Restujeme z každej strany po 2 minútach.
4
Vo vode varíme vajce 10 minút.
5
Očistíme a nakrájame uhorku.
6
Bagetu pozdĺžne rozkrojíme a malou lyžičkou vydlabeme spodnú časť.
7
Postupne vrstvíme zeleninu, tofu, uhorky a vajcia.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

551
kcal

2305
kJ

Makroživiny

01632476379 25.56 g66.22 g17.62 g12.61 g B S T Vl
Bielkoviny:25.56 g
Sacharidy:66.22 g
Tuky:17.62 g
Vláknina:12.61 g

Glykémia

index
30
kcal

nálož
19.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.68
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (25.56 g) Sacharidy (66.22 g) Tuky (17.62 g) Vláknina (12.61 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (18.8 %) Sacharidy (48.8 %) Tuky (28 %) Vláknina (4.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.