Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Plnené šampiňóny

Plnené šampiňóny

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Šampiňóny umyjeme.
2
Uvaríme v nesolenej vode 10 minút.
3
Odstránime nožičky, ktoré s cibuľou nakrájame na kocky.
4
Na panvici s olejom ich s plátkami cesnaku krátko podusíme.
5
Okoreníme a ochutíme sójovou omáčkou.
6
Pripravenou zmesou naplníme klobúčiky šampiňónov.
7
Vložíme ich do rúry a pri 170 ° C zapekáme na približne 20 minút.
8
Minútu pred koncom ozdobíme nakrájanou mozzarellou.
9
Na tanieri ozdobíme paprikou.
10
Podávame s chlebom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

381
kcal

1593
kJ

Makroživiny

0713202633 20.2 g27.16 g19.34 g8.67 g B S T Vl
Bielkoviny:20.2 g
Sacharidy:27.16 g
Tuky:19.34 g
Vláknina:8.67 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
7.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.99
kcal

cholesterol
46.67
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (20.2 g) Sacharidy (27.16 g) Tuky (19.34 g) Vláknina (8.67 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (21.7 %) Sacharidy (29.2 %) Tuky (44.7 %) Vláknina (4.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.