Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Perníkové raňajky

Perníkové raňajky

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Ohrejeme mandľové mlieko.
2
Do misky nasypeme kašu.
3
Prilejeme horúce mlieko.
4
Pridáme vločky, nasekané vlašské orechy, hrozienka a chia semienka.
5
Zmes osladíme medom.
6
Pridáme perníkové korenie, premiešame a necháme 3 minúty „odstať“.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

474
kcal

1983
kJ

Makroživiny

01735527087 11.92 g72.29 g12.66 g11.64 g B S T Vl
Bielkoviny:11.92 g
Sacharidy:72.29 g
Tuky:12.66 g
Vláknina:11.64 g

Glykémia

index
42
kcal

nálož
30.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.92 g) Sacharidy (72.29 g) Tuky (12.66 g) Vláknina (11.64 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (10.2 %) Sacharidy (61.8 %) Tuky (23.3 %) Vláknina (4.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.