Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kokosové krevety

Kokosové krevety

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A2 - Korýši

Postup prípravy:

1
Zmiešame kokosové mlieko s karí korením, prelisovaným cesnakom, nakrájanou chilli papričkou a nasekanou bazalkou.
2
Olúpané krevety umyjeme.
3
Nasucho ich opražíme na nepriľnavej panvici 2-3 minúty.
4
Potom prilejeme na panvicu pripravenú omáčku.
5
Zmes premiešame a dochutíme soľou.
6
Na miernom plameni prehrievame 5 minút.
7
Podávame s plátkami uhorky, mrkvy a reďkoviek.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

334
kcal

1396
kJ

Makroživiny

0612172329 24.37 g17.12 g17.21 g6.46 g B S T Vl
Bielkoviny:24.37 g
Sacharidy:17.12 g
Tuky:17.21 g
Vláknina:6.46 g

Glykémia

index
16
kcal

nálož
2.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.86
kcal

cholesterol
140
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (24.37 g) Sacharidy (17.12 g) Tuky (17.21 g) Vláknina (6.46 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (29.9 %) Sacharidy (21 %) Tuky (45.4 %) Vláknina (3.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.