Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Jarná zeleninová polievka

Jarná zeleninová polievka

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Zemiaky olúpeme a nakrájame na kocky.
2
V hrnci s vodou, bujónom a soľou privedieme do varu.
3
Pridáme nakrájanú mrkvu.
4
Približne 5 minút pred koncom varenia vložíme očistené a nakrájané reďkovky a kaleráb.
5
Príprava zápražky: Do mixéra s dvoma decilitrami vlažnej vody dáme brokolicu a dôkladne rozmixujeme na kašu.
6
Pridáme múku a miso pastu a celú zmes krátko premixujeme.
7
Polievku odstavíme z platne a vmiešame zápražku.
8
Necháme pár minút odstáť.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

110
kcal

461
kJ

Makroživiny

0510141924 3.71 g19.89 g0.84 g4.12 g B S T Vl
Bielkoviny:3.71 g
Sacharidy:19.89 g
Tuky:0.84 g
Vláknina:4.12 g

Glykémia

index
34
kcal

nálož
6.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.3
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (3.71 g) Sacharidy (19.89 g) Tuky (0.84 g) Vláknina (4.12 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (13.6 %) Sacharidy (72.6 %) Tuky (6.6 %) Vláknina (7.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.