Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Hovädzí tatarák so zeleninou

Hovädzí tatarák so zeleninou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A3 - Vejce, A10 - Hořčice

Postup prípravy:

1
Zeleninu nakrájame na menšie kúsky.
2
V mierne osolenej vode ju povaríme do mäkka.
3
Sviečkovú nakrájame na malé kúsky.
4
Cibuľu a petržlen nasekáme najemno.
5
K mäsu so zeleninou pridáme žĺtok, horčicu, korenie a soľ a všetko premiešame.
6
Tatársky biftek dozdobíme plátkami citróna.
7
Podávame s dusenou zeleninou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

471
kcal

1969
kJ

Makroživiny

01224374961 50.57 g19.34 g19.21 g9.11 g B S T Vl
Bielkoviny:50.57 g
Sacharidy:19.34 g
Tuky:19.21 g
Vláknina:9.11 g

Glykémia

index
16
kcal

nálož
3.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.18
kcal

cholesterol
275
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (50.57 g) Sacharidy (19.34 g) Tuky (19.21 g) Vláknina (9.11 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (43.7 %) Sacharidy (16.7 %) Tuky (35.8 %) Vláknina (3.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.