Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Horúca jablková torta

Horúca jablková torta

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Jablko umyjeme a nakrájame na menšie kúsky.
2
Na panvici s olejom ich krátko orestujeme.
3
Po 2 minútach prisypeme hrozienka a pridáme škoricu.
4
Podlejeme troškou vody a 5 minút dusíme.
5
Medzitým v rajnici ohrejeme mandľové mlieko, prisypeme polentu a premiešame.
6
Po odstavení zo sporáka osladíme medom a presunieme do formičky.
7
Pridáme vrstvu restovaných jabĺčok s hrozienkami.
8
Zasypeme nadrobno nasekanými kúskami vlašských orechov.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

445
kcal

1861
kJ

Makroživiny

01734516885 7.07 g70.75 g12.78 g9.22 g B S T Vl
Bielkoviny:7.07 g
Sacharidy:70.75 g
Tuky:12.78 g
Vláknina:9.22 g

Glykémia

index
44
kcal

nálož
31.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.38
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (7.07 g) Sacharidy (70.75 g) Tuky (12.78 g) Vláknina (9.22 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (6.4 %) Sacharidy (64.5 %) Tuky (25.1 %) Vláknina (4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.