Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Grilované krevety so zeleninou a ryžou

Grilované krevety so zeleninou a ryžou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A2 - Korýši

Postup prípravy:

1
Príprava ryže: Ryžu uvaríme v osolenej vode približne 10 - 12 minút.
2
Príprava kreviet: Krevety okoreníme a osolíme, a krátko z oboch strán grilujeme.
3
Na panvici s olejom orestujeme nakrájanú cibuľu, papriku, mrkvu, klíčky, čínsku kapustu, fazuľové struky a cesnak.
4
Krevety podávame s ryžou a teplou zeleninou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

527
kcal

2207
kJ

Makroživiny

022446789111 30.35 g92.16 g2.5 g7.41 g B S T Vl
Bielkoviny:30.35 g
Sacharidy:92.16 g
Tuky:2.5 g
Vláknina:7.41 g

Glykémia

index
31
kcal

nálož
28.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.65
kcal

cholesterol
135
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (30.35 g) Sacharidy (92.16 g) Tuky (2.5 g) Vláknina (7.41 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (23.1 %) Sacharidy (70.1 %) Tuky (4.1 %) Vláknina (2.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.