Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Cuketové jednohubky s tofu nátierkou

Cuketové jednohubky s tofu nátierkou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Tofu a cibuľu nakrájame na kocky.
2
Na panvici s olejom orestujeme cibuľu dozlatista.
3
Pridáme tofu s menším množstvom vody.
4
Dusíme 3 minúty.
5
Pridáme prelisovaný cesnak.
6
Dochutíme sójovou omáčkou.
7
Všetky ingrediencie dohladka rozmixujeme.
8
Do nátierky pridáme slnečnicové semienka.
9
Zmes odložíme a necháme vychladnúť.
10
Nakoniec nakrájame cuketu na kolieska.
11
Natrieme na nich nátierku.
12
Ozdobíme plátkom reďkovky a zrnkom kukurice.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

113
kcal

473
kJ

Makroživiny

01.83.65.47.29 4.66 g7.91 g6.55 g1.96 g B S T Vl
Bielkoviny:4.66 g
Sacharidy:7.91 g
Tuky:6.55 g
Vláknina:1.96 g

Glykémia

index
28
kcal

nálož
2.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.62
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (4.66 g) Sacharidy (7.91 g) Tuky (6.55 g) Vláknina (1.96 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (16.9 %) Sacharidy (28.7 %) Tuky (51.1 %) Vláknina (3.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.