Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Cícerový hummus

Cícerový hummus

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A11 - Sezam

Postup prípravy:

1
Cícer namočíme na 6-12 hodín do vody.
2
Potom scedíme a necháme naklíčiť.
3
Naklíčený cícer vložíme do hrnca s ľahko osolenou vodou.
4
Varíme zhruba 40 až 50 minút.
5
Uvarený cícer scedíme a vložíme do mixovacej nádoby.
6
Pridáme tahini pastu, cesnak, šťavu z citróna, rímsku rascu a soľ.
7
Všetko dôkladne rozmixujeme do podoby krémovej pasty.
8
Pastu pokvapkáme olejom a pridáme čerstvý petržlen.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

433
kcal

1811
kJ

Makroživiny

0714212835 20.45 g28.1 g20.02 g29.19 g B S T Vl
Bielkoviny:20.45 g
Sacharidy:28.1 g
Tuky:20.02 g
Vláknina:29.19 g

Glykémia

index
25
kcal

nálož
7.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (20.45 g) Sacharidy (28.1 g) Tuky (20.02 g) Vláknina (29.19 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (19.4 %) Sacharidy (26.6 %) Tuky (40.8 %) Vláknina (13.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.