Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Brokolicový tatarák

Brokolicový tatarák

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Brokolicu očistíme a nakrájame na kúsky.
2
Cibuľu olúpeme.
3
Suroviny vložíme do mixéra s dlhými nožmi.
4
Pridáme balzamikový ocot, soľ, korenie, olej a prelisovaný cesnak.
5
V mixéri nasekáme na drobné kúsky.
6
Zmes na tanieri vytvarujeme.
7
Ozdobíme kolieskami červenej cibule.
8
Podávame s chlebom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

370
kcal

1547
kJ

Makroživiny

01020314151 14.45 g42.42 g12.03 g16.98 g B S T Vl
Bielkoviny:14.45 g
Sacharidy:42.42 g
Tuky:12.03 g
Vláknina:16.98 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
12.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.8
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (14.45 g) Sacharidy (42.42 g) Tuky (12.03 g) Vláknina (16.98 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (15.9 %) Sacharidy (46.7 %) Tuky (28.5 %) Vláknina (8.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.