Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Brokolicová nátierka

Brokolicová nátierka

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A1 - Lepek, A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Brokolicu rozdelíme na ružičky a vložíme do hrnca s vodou.
2
Varíme 10 minút.
3
Scedíme a presunieme do mixovacej nádoby.
4
Pridáme lahôdkové droždie, proteín, sójovú omáčku, olej a prelisovaný cesnak.
5
Zjemníme mandľovým mliekom.
6
Pridáme chia semienka.
7
Rozmixujeme do podoby jemnej nátierky.
8
Podávame s čerstvou zeleninou a plátkami chleba.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

477
kcal

1997
kJ

Makroživiny

01428425670 27.12 g58.46 g10.42 g20.63 g B S T Vl
Bielkoviny:27.12 g
Sacharidy:58.46 g
Tuky:10.42 g
Vláknina:20.63 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
17
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.92
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (27.12 g) Sacharidy (58.46 g) Tuky (10.42 g) Vláknina (20.63 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (23 %) Sacharidy (49.6 %) Tuky (19 %) Vláknina (8.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.