Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Adzuki pasta s bazalkou

Adzuki pasta s bazalkou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A11 - Sezam, A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Fazule adzuki namočíme na 6-10 hodín do vody.
2
Potom ich scedíme a necháme 2-4 dni klíčiť.
3
Naklíčené fazule uvaríme v nesolenej vode do mäkka.
4
Scedíme a presunieme do mixovacej nádoby.
5
Pridáme olej, sójovú omáčku, sezamové semienka, prelisovaný cesnak, citrónovú šťavu a listy bazalky.
6
Všetko rozmixujeme.
7
Pastu podávame ozdobenú lístkami bazalky.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

511
kcal

2137
kJ

Makroživiny

01631476278 26.79 g65.32 g12.97 g12.81 g B S T Vl
Bielkoviny:26.79 g
Sacharidy:65.32 g
Tuky:12.97 g
Vláknina:12.81 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
15.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.99
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (26.79 g) Sacharidy (65.32 g) Tuky (12.97 g) Vláknina (12.81 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (21.2 %) Sacharidy (51.8 %) Tuky (22.1 %) Vláknina (4.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.