Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Živé vločky

Živé vločky

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Vločky s nasekanými mandľami namočíme vo vode 8-10 hodín.
2
Pridáme chia semienka, kúsky jablka a mletú škoricu.
3
Premiešame a necháme niekoľko minút odstáť.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

495
kcal

2069
kJ

Makroživiny

01428425670 15.77 g58.6 g18.42 g15.65 g B S T Vl
Bielkoviny:15.77 g
Sacharidy:58.6 g
Tuky:18.42 g
Vláknina:15.65 g

Glykémia

index
34
kcal

nálož
20
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.12
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (15.77 g) Sacharidy (58.6 g) Tuky (18.42 g) Vláknina (15.65 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (13 %) Sacharidy (48.2 %) Tuky (32.6 %) Vláknina (6.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.