Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zeleninový šalát s avokádom a vajcom

Zeleninový šalát s avokádom a vajcom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A3 - Vejce, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Vajcia uvaríme na hnilíčku a necháme vychladnúť.
2
Zeleninu umyjeme, nakrájame a vložíme do misy.
3
Bagetku orestujeme nasucho z oboch strán na rozpálenej panvici.
4
Na bagetu pridáme olúpané a rozkrojené vajcia.
5
Osolíme a okoreníme.
6
Prikryjeme pokrievkou a necháme mierne zapiecť.
7
Potom ich premiestnime na šalát a ozdobíme koriandrom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

293
kcal

1224
kJ

Makroživiny

059141823 10.18 g15.79 g19.32 g7.39 g B S T Vl
Bielkoviny:10.18 g
Sacharidy:15.79 g
Tuky:19.32 g
Vláknina:7.39 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
3.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.77
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (10.18 g) Sacharidy (15.79 g) Tuky (19.32 g) Vláknina (7.39 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (14.3 %) Sacharidy (22.2 %) Tuky (58.5 %) Vláknina (5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.