Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zavináče s jablkovým šalátom

Zavináče s jablkovým šalátom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko, A3 - Vejce, A10 - Hořčice

Postup prípravy:

1
Šalotku a jablko nakrájame na drobné kocky.
2
Zmiešame ich s kyslou smotanou a tatárskou omáčkou.
3
Osolíme, okoreníme a premiešame.
4
Zavináča vyberieme z nálevu a naservírujeme na hotový šalát.
5
Obložíme listy šalátu a dochutíme citrónovou šťavou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

317
kcal

1325
kJ

Makroživiny

0511162227 22.51 g13.33 g18.42 g3.74 g B S T Vl
Bielkoviny:22.51 g
Sacharidy:13.33 g
Tuky:18.42 g
Vláknina:3.74 g

Glykémia

index
18
kcal

nálož
2.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.9
kcal

cholesterol
91
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (22.51 g) Sacharidy (13.33 g) Tuky (18.42 g) Vláknina (3.74 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (29.1 %) Sacharidy (17.2 %) Tuky (51.3 %) Vláknina (2.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.