Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Vyprážané kalmáre

Vyprážané kalmáre

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A14 - Měkkýši, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Krúžky kalmárov umyjeme, osolíme a obalíme v hladkej múke.
2
Na panvici s olejom vyprážame po oboch stranách dozlatista.
3
Na tanieri pokvapkáme citrónovou šťavou.
4
Podávame s čerstvými listami šalátu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

478
kcal

2002
kJ

Makroživiny

0816233139 27.95 g17.55 g32.25 g3.1 g B S T Vl
Bielkoviny:27.95 g
Sacharidy:17.55 g
Tuky:32.25 g
Vláknina:3.1 g

Glykémia

index
12
kcal

nálož
2.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.5
kcal

cholesterol
255
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (27.95 g) Sacharidy (17.55 g) Tuky (32.25 g) Vláknina (3.1 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (24 %) Sacharidy (15.1 %) Tuky (59.6 %) Vláknina (1.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.