Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Vaječná omeleta so šampiňónmi

Vaječná omeleta so šampiňónmi

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A3 - Vejce

Postup prípravy:

1
Šampiňóny olúpeme a nakrájame.
2
Na panvici s olejom ich orestujeme domäkka.
3
Potom ich osolíme, okoreníme a necháme vychladnúť.
4
Vajcia rozklepneme do hrnčeka, mierne osolíme a vidličkou rozšľaháme.
5
Vylejeme ich na rozpálenú panvicu a urobíme omeletu.
6
Omeletu vložíme na tanier a naplníme šampiňóny.
7
Ozdobíme nakrájanou paradajkou a bazalkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

220
kcal

922
kJ

Makroživiny

047111418 14.79 g4.76 g14.84 g4.25 g B S T Vl
Bielkoviny:14.79 g
Sacharidy:4.76 g
Tuky:14.84 g
Vláknina:4.25 g

Glykémia

index
21
kcal

nálož
1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.6
kcal

cholesterol
370
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (14.79 g) Sacharidy (4.76 g) Tuky (14.84 g) Vláknina (4.25 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (27.6 %) Sacharidy (8.9 %) Tuky (59.7 %) Vláknina (3.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.