Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tuniakový steak s avokádom a ryžou

Tuniakový steak s avokádom a ryžou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Príprava ryže: Ryžu uvaríme v mierne osolenej vode domäkka.
2
Scedíme a premiestnime na tanier.
3
Príprava omáčky: Nakrájame cibuľku a koriander na malé kúsky.
4
Na panvici s olejom podusíme do zmäknutia.
5
Mierne osolíme a ochutíme balzamikom.
6
Príprava ryby: Tuniaka osolíme a okoreníme.
7
Na panvici s olejom orestujeme z oboch strán dozlatista.
8
Príprava avokáda: Avokádo olúpeme.
9
Nakrájame na malé plátky.
9
Pokrm podávame ozdobený čerstvým koriandrom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

606
kcal

2534
kJ

Makroživiny

01835537088 36.37 g73.47 g16.66 g8.13 g B S T Vl
Bielkoviny:36.37 g
Sacharidy:73.47 g
Tuky:16.66 g
Vláknina:8.13 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
21.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.06
kcal

cholesterol
60
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (36.37 g) Sacharidy (73.47 g) Tuky (16.66 g) Vláknina (8.13 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (24.3 %) Sacharidy (49.1 %) Tuky (24 %) Vláknina (2.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.