Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tuniakové carpaccio

Tuniakové carpaccio

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A3 - Vejce, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Tuniaka nakrájame na tenké plátky.
2
Zmiešame s olivovým olejom, soľou a korením.
3
Vytvarujeme do formy.
4
Na povrch položíme žĺtok.
5
Celý pokrm dozdobíme klíčenou žeruchou.
6
Podávame s plátkami kváskového ražného chleba.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

289
kcal

1211
kJ

Makroživiny

0612182430 24.81 g11.89 g14.89 g4.32 g B S T Vl
Bielkoviny:24.81 g
Sacharidy:11.89 g
Tuky:14.89 g
Vláknina:4.32 g

Glykémia

index
17
kcal

nálož
2.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.96
kcal

cholesterol
225
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (24.81 g) Sacharidy (11.89 g) Tuky (14.89 g) Vláknina (4.32 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (35 %) Sacharidy (16.8 %) Tuky (45.3 %) Vláknina (2.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.