Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Treska v orechovej kruste so zemiakovými dukátkami

Treska v orechovej kruste so zemiakovými dukátkami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A8 - Skořápkové plody, A3 - Vejce

Postup prípravy:

1
Príprava zemiakov: Zemiaky umyjeme, nakrájame na kolieska, osolíme a okoreníme.
2
Vložíme ich na panvicu s menším množstvom oleja.
3
Pri nízkej teplote ich pod pokrievkou necháme piecť zhruba 25 minút.
4
Príprava tresky: Tresku umyjeme a osolíme.
5
Lieskové oriešky nakrájame nadrobno.
6
Zmiešame ich s vaječným bielkom a v tejto zmesi rybu obalíme.
7
Potom ju vložíme na panvičku s olejom a restujeme do okamihu, keď sa krusta zacelí a zozlatne.
8
Podávame so zemiakovými dukátkami a čerstvou zeleninou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

467
kcal

1953
kJ

Makroživiny

0918263544 36.99 g31.23 g20.16 g6.24 g B S T Vl
Bielkoviny:36.99 g
Sacharidy:31.23 g
Tuky:20.16 g
Vláknina:6.24 g

Glykémia

index
25
kcal

nálož
7.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.98
kcal

cholesterol
90
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (36.99 g) Sacharidy (31.23 g) Tuky (20.16 g) Vláknina (6.24 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (32.3 %) Sacharidy (27.3 %) Tuky (37.9 %) Vláknina (2.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.