Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tofu so šalátom

Tofu so šalátom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója, A11 - Sezam, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Šalát, valeriánku a listy červenej repy umyjeme a natrháme na menšie kúsky.
2
Mrkva očistíme a nastrúhame najemno.
3
Cibuľu olúpeme a nakrájame na krúžky.
4
Paradajky umyjeme a rozkrojíme na pol.
5
Tofu nakrájame na kocky a zmiešame s pripravenou zeleninou.
6
Šalát ozdobíme sezamovými semienkami a čerstvou pažítkou.
7
Podávame so sójovou omáčkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

263
kcal

1100
kJ

Makroživiny

049131822 18.19 g12.78 g13.64 g8.1 g B S T Vl
Bielkoviny:18.19 g
Sacharidy:12.78 g
Tuky:13.64 g
Vláknina:8.1 g

Glykémia

index
11
kcal

nálož
1.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.23
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (18.19 g) Sacharidy (12.78 g) Tuky (13.64 g) Vláknina (8.1 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (28.3 %) Sacharidy (19.9 %) Tuky (45.7 %) Vláknina (6.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.