Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Thajské rezance s krevetami

Thajské rezance s krevetami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A2 - Korýši, A4 - Ryby, A6 -Sója, A14 - Měkkýši

Postup prípravy:

1
Ryžové rezance uvaríme v osolenej vode (približne 2-3 minúty).
2
Potom ich scedíme, dôkladne prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať.
3
V panvici s olejom orestujeme na drobno nakrájanú šalotku.
4
Pridáme krevety, chilli papričku a cesnak a znova krátko opečieme.
5
Ochutíme sójovou, rybou i ustricovou omáčkou, podľa potreby ešte prisolíme.
6
Krevety zmiešame s uvarenými rezancami a ozdobíme koriandrom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

550
kcal

2299
kJ

Makroživiny

021416282103 23.42 g85.99 g11.71 g3.25 g B S T Vl
Bielkoviny:23.42 g
Sacharidy:85.99 g
Tuky:11.71 g
Vláknina:3.25 g

Glykémia

index
37
kcal

nálož
31.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.3
kcal

cholesterol
145
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (23.42 g) Sacharidy (85.99 g) Tuky (11.71 g) Vláknina (3.25 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (17.2 %) Sacharidy (63.1 %) Tuky (18.5 %) Vláknina (1.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.