Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Thajská pikantná polievka s morskými plodmi a cestovinami

Thajská pikantná polievka s morskými plodmi a cestovinami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A2 - Korýši, A14 - Měkkýši

Postup prípravy:

1
Čerstvé slávky očistíme a varíme v hrnci s vodou, kým sa neotvoria (neotvorené mušle vyhodíme).
2
Sépiu a krevety ochutíme pálivou paprikou a sprudka ich orestujeme na panvici s kokosovým olejom.
3
V hrnci s vodou uvaríme ryžové cestoviny.
4
Do hrnca nalejeme vodu a kokosové mlieko a privedieme do varu.
5
Pridáme morské plody, cestoviny, chilli papričku, soľ a polievku pár sekúnd povaríme.
6
Podávame s čerstvým koriandrom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

374
kcal

1566
kJ

Makroživiny

0713202633 13.93 g16.42 g27.9 g0.85 g B S T Vl
Bielkoviny:13.93 g
Sacharidy:16.42 g
Tuky:27.9 g
Vláknina:0.85 g

Glykémia

index
17
kcal

nálož
2.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.17
kcal

cholesterol
136
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (13.93 g) Sacharidy (16.42 g) Tuky (27.9 g) Vláknina (0.85 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (15.3 %) Sacharidy (18.1 %) Tuky (66.1 %) Vláknina (0.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.