Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tekvicový šalát s nivou

Tekvicový šalát s nivou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A7 - Mléko, A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Umytú tekvicu nakrájame na mesiačiky.
2
Olej, med, sójovú omáčku a korenie dôkladne zmiešame.
3
Touto vytvorenou zmesou potrieme tekvicu a dáme ju na 15-20 minút piecť do rúry vyhriatej na 200 °C.
4
Baby špenát, nakrájanú papriku a upečenú tekvicu umiestnime na tanier.
5
Všetko dozdobíme lieskovými orechmi a nivou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

456
kcal

1908
kJ

Makroživiny

0816233139 13.62 g23.85 g32.13 g8.49 g B S T Vl
Bielkoviny:13.62 g
Sacharidy:23.85 g
Tuky:32.13 g
Vláknina:8.49 g

Glykémia

index
40
kcal

nálož
9.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.3
kcal

cholesterol
32
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (13.62 g) Sacharidy (23.85 g) Tuky (32.13 g) Vláknina (8.49 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (12.3 %) Sacharidy (21.5 %) Tuky (62.5 %) Vláknina (3.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.