Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tatarák z červenej repy

Tatarák z červenej repy

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Surovú červenú repu olúpeme a nakrájame na malé kocky.
2
V miske rozmiešame olej, soľ, korenie, rozotrený cesnak a ocot.
3
K zálievke pridáme nakrájanú repu a dôkladne premiešame.
4
Necháme dve hodiny marinovať v chladničke.
5
Potom z repy marinádu zlejeme.
6
Pridáme mozzarellu a posypeme čerstvou bazalkou
7
Podávame s pečivom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

246
kcal

1029
kJ

Makroživiny

0511162227 12.01 g22.23 g10.98 g5.12 g B S T Vl
Bielkoviny:12.01 g
Sacharidy:22.23 g
Tuky:10.98 g
Vláknina:5.12 g

Glykémia

index
42
kcal

nálož
9.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.86
kcal

cholesterol
28
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (12.01 g) Sacharidy (22.23 g) Tuky (10.98 g) Vláknina (5.12 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (19.9 %) Sacharidy (36.8 %) Tuky (39.2 %) Vláknina (4.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.