Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Špagety s morskými plodmi a smotanovou omáčkou

Špagety s morskými plodmi a smotanovou omáčkou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A14 - Měkkýši, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Na panvici na olivovom oleji opražíme nakrájanú šalotku s plátkami cesnaku.
2
Do panvice pridáme čerstvé dary mora, špenát a cherry paradajky a krátko podusíme.
3
Všetko okoreníme a pridáme vylisovanú citrónovú šťavu a smotanu.
4
Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente (na skus).
5
Zmiešame ich s prehriatou omáčkou a dozdobíme čerstvou nasekanou petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

743
kcal

3110
kJ

Makroživiny

01937567493 32.35 g77.18 g31.83 g9.36 g B S T Vl
Bielkoviny:32.35 g
Sacharidy:77.18 g
Tuky:31.83 g
Vláknina:9.36 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
20.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.4
kcal

cholesterol
332
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (32.35 g) Sacharidy (77.18 g) Tuky (31.83 g) Vláknina (9.36 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (17.7 %) Sacharidy (42.3 %) Tuky (37.5 %) Vláknina (2.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.