Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Sladký šalát s jablkom

Sladký šalát s jablkom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Jablko olúpeme.
2
Nastrúhame na jemno.
3
Mrkvu umyjeme a nastrúhame.
4
Jablko s mrkvou premiešame.
5
Pridáme vločky, orechy, hrozienka a škoricu.
6
Šalát pred konzumáciou ešte raz premiešame.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

356
kcal

1488
kJ

Makroživiny

01428415569 6.62 g57.72 g7.96 g13.3 g B S T Vl
Bielkoviny:6.62 g
Sacharidy:57.72 g
Tuky:7.96 g
Vláknina:13.3 g

Glykémia

index
35
kcal

nálož
20.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (6.62 g) Sacharidy (57.72 g) Tuky (7.96 g) Vláknina (13.3 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (7.5 %) Sacharidy (65.7 %) Tuky (19.5 %) Vláknina (7.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.