Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Škoricové mango

Škoricové mango

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Mango olúpeme a nakrájame na menšie kúsky.
2
Vložíme do mixovacej nádoby.
3
Pridáme banán, proteín, škoricu a mletý badián.
4
Zalejeme mliekom a rozmixujeme.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

201
kcal

842
kJ

Makroživiny

0612182430 7.93 g24.95 g6.89 g3.88 g B S T Vl
Bielkoviny:7.93 g
Sacharidy:24.95 g
Tuky:6.89 g
Vláknina:3.88 g

Glykémia

index
40
kcal

nálož
10
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.03
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (7.93 g) Sacharidy (24.95 g) Tuky (6.89 g) Vláknina (3.88 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (16 %) Sacharidy (50.3 %) Tuky (29.9 %) Vláknina (3.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.