Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šampiňóny plnené zeleninou

Šampiňóny plnené zeleninou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Šampiňóny očistíme, oddelíme nôžky a nakrájame na kocky.
2
Na panvici rozohrejeme olej a kocky šampiňónov spoločne s nakrájanou cibuľou a paprikou orestujeme.
3
Pridáme nasekanú petržlenovú vňať a nakrájané paradajky a dusíme do zmäknutia.
4
Zmes ochutíme soľou a korením a plníme jej hlavičky šampiňónov, ktoré zabalíme do alobalu a pečieme v rúre na 180 stupňov 10 minút.
5
Na tanieri všetko dozdobíme čerstvým tymianom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

244
kcal

1022
kJ

Makroživiny

048131721 5.36 g17.49 g15.2 g8.04 g B S T Vl
Bielkoviny:5.36 g
Sacharidy:17.49 g
Tuky:15.2 g
Vláknina:8.04 g

Glykémia

index
28
kcal

nálož
4.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (5.36 g) Sacharidy (17.49 g) Tuky (15.2 g) Vláknina (8.04 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (9 %) Sacharidy (29.4 %) Tuky (55.1 %) Vláknina (6.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.