Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šampiňónová polievka

Šampiňónová polievka

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Šampiňóny a zemiaky nakrájame na stredne veľké kúsky.
2
V hrnci s vodou ich varíme s bujónom 15 minút.
3
V menšom hrnci s krátko vo vode povaríme zeleninu.
4
Potom zmes rozmixujeme.
5
Kašu vmiešame do polievky.
6
Podávame ozdobené nakrájanou petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

126
kcal

528
kJ

Makroživiny

0511162227 4.39 g22.42 g1.11 g4.45 g B S T Vl
Bielkoviny:4.39 g
Sacharidy:22.42 g
Tuky:1.11 g
Vláknina:4.45 g

Glykémia

index
40
kcal

nálož
9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.97
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (4.39 g) Sacharidy (22.42 g) Tuky (1.11 g) Vláknina (4.45 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (14 %) Sacharidy (71.5 %) Tuky (7.7 %) Vláknina (6.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.