Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šalát s tuniakom

Šalát s tuniakom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Nakrájame reďkovky a paradajky na kúsky.
2
Zmiešame s nastrúhaným šalátom a kapustou.
3
Primiešame rukolu.
4
Pridáme nakrájané kúsky tuniaka.
5
Šťavu z tuniaka použijeme ako zálievku.
6
Šalát podávame pokvapkaný čerstvou citrónovou šťavou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

285
kcal

1191
kJ

Makroživiny

059141823 19.01 g16.16 g14.12 g8.44 g B S T Vl
Bielkoviny:19.01 g
Sacharidy:16.16 g
Tuky:14.12 g
Vláknina:8.44 g

Glykémia

index
17
kcal

nálož
2.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.22
kcal

cholesterol
75
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (19.01 g) Sacharidy (16.16 g) Tuky (14.12 g) Vláknina (8.44 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (27.3 %) Sacharidy (23.2 %) Tuky (43.7 %) Vláknina (5.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.