Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šalát s krevetami

Šalát s krevetami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A2 - Korýši

Postup prípravy:

1
Do misky vložíme umyté krevety.
2
Pridáme olej, soľ, kurkumu, mletú papriku, pískavicu a saturejku.
3
Misku vložíme do chladničky a ponecháme jednu hodinu.
4
Na panvici s olejom krátko restujeme krevety.
5
Medzitým nakrájame ľadový šalát, uhorku a avokádo.
6
Zeleninovú zmes ochutíme štipkou soli a mletým čiernym korením.
7
Pokvapkáme olejom a šťavou z limetky.
8
Šalát premiešame a položíme naň zlatisté krevety.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

255
kcal

1068
kJ

Makroživiny

0511162227 22.09 g7.03 g14.36 g4.85 g B S T Vl
Bielkoviny:22.09 g
Sacharidy:7.03 g
Tuky:14.36 g
Vláknina:4.85 g

Glykémia

index
17
kcal

nálož
1.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.61
kcal

cholesterol
140
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (22.09 g) Sacharidy (7.03 g) Tuky (14.36 g) Vláknina (4.85 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (35.4 %) Sacharidy (11.3 %) Tuky (49.6 %) Vláknina (3.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.