Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Restované tofu s hráškom

Restované tofu s hráškom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Cibuľu olúpeme a nakrájame na kocky.
2
Na panvici s olejom ju orestujeme.
3
Po chvíli prisypeme hrášok a ďalej restujeme.
4
Medzitým nakrájame tofu na malé kúsky.
5
Tie prisypeme k hrášku a cibuľke.
6
Ochutíme sójovou omáčkou, kurkumou a lahôdkovým droždím.
7
Obsah panvice potom dôkladne premiešame,
8
Dochutíme čiernym korením a minútku restujeme.
9
Presunieme na tanier a premiešame s lístkami rukoly a cherry paradajkami.
10
Podávame s chlebom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

480
kcal

2007
kJ

Makroživiny

01123344657 28.86 g47.71 g15.32 g17.8 g B S T Vl
Bielkoviny:28.86 g
Sacharidy:47.71 g
Tuky:15.32 g
Vláknina:17.8 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
11
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (28.86 g) Sacharidy (47.71 g) Tuky (15.32 g) Vláknina (17.8 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (24.4 %) Sacharidy (40.4 %) Tuky (27.9 %) Vláknina (7.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.