Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Restované hríbiky s toastom

Restované hríbiky s toastom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Hríbiky umyjeme a nakrájame na plátky.
2
Osolíme a na panvici s maslom ich krátko orestujeme.
3
Potom pridáme mandľové vločky.
4
Pod pokrievkou dusíme na miernej teplote do zmäknutia.
5
Krátko pred koncom dusenia pridáme plátky lúpaného pomaranča.
6
Ozdobíme kúskami sušených paradajok v oleji a čerstvou petržlenovou vňaťou.
7
Podávame s toastom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

316
kcal

1322
kJ

Makroživiny

0613192632 6.84 g27.04 g18.59 g6.62 g B S T Vl
Bielkoviny:6.84 g
Sacharidy:27.04 g
Tuky:18.59 g
Vláknina:6.62 g

Glykémia

index
38
kcal

nálož
10.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.23
kcal

cholesterol
38.25
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (6.84 g) Sacharidy (27.04 g) Tuky (18.59 g) Vláknina (6.62 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.9 %) Sacharidy (35.1 %) Tuky (51.9 %) Vláknina (4.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.