Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Raw hráškový krém

Raw hráškový krém

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Olúpeme uhorku a očistíme petržlen.
2
Zeleninu odšťavíme.
3
Do mixéra vložíme pistácie, hrášok a majoránku.
4
Pridáme majorán a rozmixujeme.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

201
kcal

840
kJ

Makroživiny

0612172329 8.84 g24.37 g5.64 g8.63 g B S T Vl
Bielkoviny:8.84 g
Sacharidy:24.37 g
Tuky:5.64 g
Vláknina:8.63 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
7.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (8.84 g) Sacharidy (24.37 g) Tuky (5.64 g) Vláknina (8.63 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (17.9 %) Sacharidy (49.3 %) Tuky (24.5 %) Vláknina (8.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.