Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Quinoa s vajíčkom a pestom

Quinoa s vajíčkom a pestom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A3 - Vejce, A8 - Skořápkové plody, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Quinú uvaríme v osolenej vode.
2
Scedíme a necháme vychladnúť.
3
Vajcia uvaríme natvrdo.
4
Po vychladnutí olúpeme a rozkrojíme.
5
Do mixéra vložíme nasekanú bazalku, píniové oriešky, olej a syr.
6
Rozmixujeme do hladkého pesta.
7
Misku naplníme najprv quinoou.
8
Pridáme vajcia, osolíme a okoreníme.
9
Ozdobíme bazalkovým pestom a posypeme orieškami.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

515
kcal

2154
kJ

Makroživiny

0919283847 21.2 g38.84 g28.38 g9.62 g B S T Vl
Bielkoviny:21.2 g
Sacharidy:38.84 g
Tuky:28.38 g
Vláknina:9.62 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.96
kcal

cholesterol
191
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (21.2 g) Sacharidy (38.84 g) Tuky (28.38 g) Vláknina (9.62 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (16.9 %) Sacharidy (30.9 %) Tuky (48.6 %) Vláknina (3.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.