Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Nátierka z mungo

Nátierka z mungo

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Fazule namočíme do vody na 8-10 hodín.
2
Potom ich prepláchneme v čistej vode.
3
Vložíme do hrnca s osolenou vodou.
4
Pridáme nakrájanú brokolicu.
5
Varíme pod pokrievkou 40 minút.
6
Potom pridáme sójovú omáčku a olej.
7
Všetko rozmixujeme na kašu.
8
Nátierku podávame teplú s pečivom a surovou zeleninou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

573
kcal

2397
kJ

Makroživiny

01937567493 25.53 g77.36 g12.78 g23.21 g B S T Vl
Bielkoviny:25.53 g
Sacharidy:77.36 g
Tuky:12.78 g
Vláknina:23.21 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
20.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.5
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (25.53 g) Sacharidy (77.36 g) Tuky (12.78 g) Vláknina (23.21 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (18 %) Sacharidy (54.7 %) Tuky (19.4 %) Vláknina (7.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.