Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pohánkový krém s čerstvým ovocím

Pohánkový krém s čerstvým ovocím

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Pohánku prepláchneme a naložíme na 12 hodín do misky s vodou.
2
Potom scedíme a zrná nasypeme do mixovacej nádoby.
3
Pridáme banán, kokosové mlieko, olej a karobový prášok.
4
Osladíme sirupom.
5
Všetko rozmixujeme do podoby hladkého krému.
6
Podávame s kúskami jahôd a banánu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

399
kcal

1669
kJ

Makroživiny

01632476379 8.2 g66.08 g8.49 g12.69 g B S T Vl
Bielkoviny:8.2 g
Sacharidy:66.08 g
Tuky:8.49 g
Vláknina:12.69 g

Glykémia

index
42
kcal

nálož
27.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (8.2 g) Sacharidy (66.08 g) Tuky (8.49 g) Vláknina (12.69 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.3 %) Sacharidy (67 %) Tuky (18.5 %) Vláknina (6.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.