Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Penne so špenátom a paprikou

Penne so špenátom a paprikou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Cestoviny uvaríme al dente (na skus).
2
V menšom hrnci uvedieme do varu smotanu, pridáme nakrájanú umytú papriku, špenát a prelisovaný cesnak.
3
Za stáleho miešania varíme na miernom ohni, kým omáčka mierne nezhustne a zelenina nezmäkne.
4
Omáčku dochutíme mletým čiernym korením, soľou a paprikou.
5
Všetko premiešame s cestovinami a dozdobíme nastrúhaným syrom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

541
kcal

2265
kJ

Makroživiny

01734516885 17.39 g70.43 g18.87 g10.13 g B S T Vl
Bielkoviny:17.39 g
Sacharidy:70.43 g
Tuky:18.87 g
Vláknina:10.13 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
20.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.36
kcal

cholesterol
55.67
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (17.39 g) Sacharidy (70.43 g) Tuky (18.87 g) Vláknina (10.13 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (13 %) Sacharidy (52.8 %) Tuky (30.5 %) Vláknina (3.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.