Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pečený tuniak so zemiakmi na rozmaríne

Pečený tuniak so zemiakmi na rozmaríne

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Tuniaka nakrájame na kúsky.
2
Osolíme a pokvapkáme citrónom.
3
Zemiak oškrabeme, nakrájame na kocky a osolíme.
4
Nakrájaný zemiak s rybou vložíme do pekáča.
5
Pridáme olej a bobkový list s rozmarínom.
6
Pekáč vložíme do rozohriatej rúry na 180 °C.
7
Pečieme 20 minút.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

265
kcal

1110
kJ

Makroživiny

0510152025 20.9 g19.86 g10.56 g3.6 g B S T Vl
Bielkoviny:20.9 g
Sacharidy:19.86 g
Tuky:10.56 g
Vláknina:3.6 g

Glykémia

index
32
kcal

nálož
6.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.83
kcal

cholesterol
40
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (20.9 g) Sacharidy (19.86 g) Tuky (10.56 g) Vláknina (3.6 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (32 %) Sacharidy (30.5 %) Tuky (34.9 %) Vláknina (2.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.