Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pasta z vlašských orechov

Pasta z vlašských orechov

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Vlašské orechy naložíme na 30 minút do vlažnej vody.
2
Vodu vylejeme, pridáme čajovú lyžičku zrelého avokáda a niekoľko kvapiek sójovej omáčky.
3
Zmes rozmixujeme na pastu.
4
Podávame s čerstvou zeleninou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

395
kcal

1652
kJ

Makroživiny

0815233038 8.06 g14.24 g31.59 g10.65 g B S T Vl
Bielkoviny:8.06 g
Sacharidy:14.24 g
Tuky:31.59 g
Vláknina:10.65 g

Glykémia

index
25
kcal

nálož
3.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.59
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (8.06 g) Sacharidy (14.24 g) Tuky (31.59 g) Vláknina (10.65 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.5 %) Sacharidy (14.9 %) Tuky (71.3 %) Vláknina (5.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.