Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Paradajky plnené mungo plnkou

Paradajky plnené mungo plnkou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Paradajky umyjeme a odkrojíme ich vrchnú časť.
2
Potom vydlabeme paradajkovú dužinu a presunieme ju do mixovacej nádoby.
3
Pridáme najemno nasekanú bazalku, prelisovaný cesnak, miso pastu a olej.
4
Zmes rozmixujeme do podoby paradajkového pyré.
5
Do neho nasypeme naklíčené mungo a všetko premiešame.
6
Vydlabané paradajky naplníme vytvorenou mungo plnkou.
7
Na tanieri ozdobíme lístkami bazalky.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

99
kcal

414
kJ

Makroživiny

0246810 2.85 g8.07 g5.09 g4.69 g B S T Vl
Bielkoviny:2.85 g
Sacharidy:8.07 g
Tuky:5.09 g
Vláknina:4.69 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
2.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.14
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (2.85 g) Sacharidy (8.07 g) Tuky (5.09 g) Vláknina (4.69 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.8 %) Sacharidy (33.4 %) Tuky (45.5 %) Vláknina (9.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.