Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Palacinky s kaviárom

Palacinky s kaviárom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A3 - Vejce, A7 - Mléko, A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Do misky s múkou vložíme žĺtok.
2
Pridáme mlieko a soľ.
3
Zmes rozmixujeme a necháme pár minút odstáť.
4
Cesto naberačkou vlejeme na predhriatu panvicu s olejom.
5
Krátko vyprážame po oboch stranách.
6
Najemno nasekáme čerstvý kôpor a zmiešame ho so smotanou.
7
Palacinky podávame so smotanou, kaviárom a kúskom bazalky.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

248
kcal

1037
kJ

Makroživiny

049131822 13.05 g18.18 g12.98 g3 g B S T Vl
Bielkoviny:13.05 g
Sacharidy:18.18 g
Tuky:12.98 g
Vláknina:3 g

Glykémia

index
28
kcal

nálož
5.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.45
kcal

cholesterol
195.9
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (13.05 g) Sacharidy (18.18 g) Tuky (12.98 g) Vláknina (3 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (21.5 %) Sacharidy (30 %) Tuky (46.1 %) Vláknina (2.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.