Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Omeleta s rukolou a ovčím syrom

Omeleta s rukolou a ovčím syrom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A3 - Vejce, A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Do misky rozklepneme vajcia, pridáme bielky a rozšľaháme.
2
Ovčí syr nakrájame na drobné kúsky.
3
Vaječnú zmes osolíme, okoreníme a vmiešame do nej časť nakrájaného syra.
4
Rozšľahané vajcia vlejeme na rozpálenú panvicu s olejom a rozprestrieme ich po panvici.
5
Smažíme 2 minúty.
6
Omeletu posypeme syrom a nasekanými lístkami rukoly.
7
Obložíme ju plátkami paradajky a uhorky a podávame s chlebom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

421
kcal

1762
kJ

Makroživiny

0919283847 24.54 g38.76 g16.46 g9.96 g B S T Vl
Bielkoviny:24.54 g
Sacharidy:38.76 g
Tuky:16.46 g
Vláknina:9.96 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.69
kcal

cholesterol
197
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (24.54 g) Sacharidy (38.76 g) Tuky (16.46 g) Vláknina (9.96 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (23.7 %) Sacharidy (37.4 %) Tuky (34.2 %) Vláknina (4.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.