Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Obložený chlieb s volským okom

Obložený chlieb s volským okom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko, A3 - Vejce

Postup prípravy:

1
Na panvici rozohrejeme olej a pripravíme na ňom dve volské oká (cca 2 minúty).
2
Krajec chleba rozkrojíme na dve polovice, potrieme maslom a poukladáme syrom a šunkou.
3
Na chleba dáme volské oká, celý pokrm dochutíme soľou a mletou červenou paprikou, a zasypeme žeruchou.
4
Podávame so sterilovanou uhorkou a zeleninou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

616
kcal

2578
kJ

Makroživiny

01020293949 29.86 g41.03 g35.07 g8.48 g B S T Vl
Bielkoviny:29.86 g
Sacharidy:41.03 g
Tuky:35.07 g
Vláknina:8.48 g

Glykémia

index
30
kcal

nálož
12.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.88
kcal

cholesterol
427.92
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (29.86 g) Sacharidy (41.03 g) Tuky (35.07 g) Vláknina (8.48 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (19.8 %) Sacharidy (27.3 %) Tuky (50.2 %) Vláknina (2.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.