Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Obilné mlieko

Obilné mlieko

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A11 - Sezam

Postup prípravy:

1
Všetky suroviny namočíme do vody (približne v päťnásobku objemu zmesi) na cca 12 hodín.
2
Namočenú zmes potom uvaríme do mäkka.
3
Prepasírujeme cez sito.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

124
kcal

519
kJ

Makroživiny

047111418 4.58 g15.1 g3.86 g5.28 g B S T Vl
Bielkoviny:4.58 g
Sacharidy:15.1 g
Tuky:3.86 g
Vláknina:5.28 g

Glykémia

index
35
kcal

nálož
5.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (4.58 g) Sacharidy (15.1 g) Tuky (3.86 g) Vláknina (5.28 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (15 %) Sacharidy (49.5 %) Tuky (27.2 %) Vláknina (8.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.