Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Nátierka z červenej repy

Nátierka z červenej repy

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Očistenú neolúpanú červenú repu uvaríme v nesolenej vode.
2
Akonáhle vychladne, olúpeme ju a nastrúhame.
3
V mixéri rozmixujeme biele tofu s miso pastou rozmiešanou v malom množstve vlažnej vody.
4
Pridáme balzamikový ocot.
5
Nakrájame menšiu cibuľu na malé kocky, spoločne s olejom, rascou a čiernym korením dôkladne premiešame.
6
Nátierku necháme pár minút odstáť.
7
Podávame s pečivom a listovým šalátom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

276
kcal

1157
kJ

Makroživiny

0714212835 11.84 g29.35 g10.62 g8.07 g B S T Vl
Bielkoviny:11.84 g
Sacharidy:29.35 g
Tuky:10.62 g
Vláknina:8.07 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.97
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.84 g) Sacharidy (29.35 g) Tuky (10.62 g) Vláknina (8.07 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (17.4 %) Sacharidy (43.2 %) Tuky (33.7 %) Vláknina (5.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.