Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Morčacie šalát s rozmarínom

Morčacie šalát s rozmarínom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
V miske zmiešame sójovú omáčku so šťavou z citróna.
2
Pridáme prelisovaný cesnak, nasekané ihličky rozmarínu a olej.
3
Zmes premiešame a pridáme do nej na kúsky nakrájané morčacie mäso.
4
Presunieme do chladničky a necháme 2 hodiny marinovať.
5
Na panvici s olejom zmes sprudka orestujeme.
6
Podávame na zeleninovom lôžku z ľadového šalátu, paradajok a uhorky.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

363
kcal

1517
kJ

Makroživiny

0816243240 33.02 g11.7 g19.63 g3.51 g B S T Vl
Bielkoviny:33.02 g
Sacharidy:11.7 g
Tuky:19.63 g
Vláknina:3.51 g

Glykémia

index
18
kcal

nálož
2.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.72
kcal

cholesterol
60
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (33.02 g) Sacharidy (11.7 g) Tuky (19.63 g) Vláknina (3.51 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (37.2 %) Sacharidy (13.2 %) Tuky (47.7 %) Vláknina (1.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.