Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Mandľový jogurt s banánom a malinami

Mandľový jogurt s banánom a malinami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Mandľový jogurt zmiešame s ovsenými vločkami a necháme odležať cca 30 minút.
2
Banán a jablko nakrájame na plátky a spolu s ostatným ovocím celý pokrm dozdobíme.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

735
kcal

3074
kJ

Makroživiny

01937567493 20.23 g77.6 g34.05 g18.52 g B S T Vl
Bielkoviny:20.23 g
Sacharidy:77.6 g
Tuky:34.05 g
Vláknina:18.52 g

Glykémia

index
40
kcal

nálož
31.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (20.23 g) Sacharidy (77.6 g) Tuky (34.05 g) Vláknina (18.52 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.2 %) Sacharidy (43.1 %) Tuky (40.7 %) Vláknina (5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.